S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pokud na našich stránkách zůstanete, aniž byste změnili své nastavení prohlížeče ohledně cookies, vycházíme z toho, že chcete na této stránce přijímat cookies.

»
Ochrana osobních údajů v e-shopu MEINDEUTSCH.CZ / MIESPANOL.CZ
Společnost Fram Orsus CZ, v.o.s. (IČ: 25848992) se sídlem Emila Filly 982/12, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory chrání vaše data před zneužitím.
Vaše data shromažďujeme výhradně proto, abychom zkvalitnili naše služby. Veškeré informace o vaší osobě používáme pouze pro naši potřebu a neposkytujeme je v žádné dalším stranám.
Fram Orsus CZ, v.o.s. (IČ: 25848992) se sídlem Emila Filly 982/12, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory. nakládá s osobními daty dle znění Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.
Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Získaná data od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost Fram Orsus CZ, v.o.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečena proti zneužití. Společnost Fram Orsus CZ, v.o.s. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.
Stanete-li se zákazníkem internetového obchodu MEINDEUTSCH.CZ / MIESPANOL.CZ, dáváte již při registraci souhlas s tím, že údaje o vás a vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.
Poskytování dat třetím osobám
Vaše údaje a data, která uvádíte na našich obchodech jsou důvěrná a v žádném případě nejsou poskytována dalším subjektům s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk jako jsou banky, společnosti zajišťující platební styk a správce dat on-line obchodu.

 

Zjc1Y2